Ajándékozzon meseszép ékszert 5000 Ft alatt!

Közeledik egy újabb évforduló, egy születésnap, vagy csak úgy, különösebb ok nélkül szeretne valakit meglepni? Sok embernek az ajándék vásárlás évről-évre egyre nehezebb.
Ha szerelmünket, párunkat szeretnénk meglepni a legkézenfekvőbb általában egy ékszer. Különösen a nők nagyon szeretik, ha nyakláncot, fülbevalót, karkötőt kapnak a párjuktól. De természetesen a legtöbb férfi is örül egy-egy szép órának, vagy elegáns láncnak. A gond csak az, hogy az árakat tekintve a felső határ a csillagos ég, márpedig valljuk be sokunk nem költhet ennyit egyetlen ékszerre.
Szerencsére vannak olyan ékszerüzletek, melyeknek weboldalán egyszerűen, ár szerint keresgélhet a szebbnél-szebb ékszerek között. Így nem kell attól félnie, hogy egy drága aranyóra eltereli a figyelmünket és csak fájdítja szívét. 5000 Ft alatt is találhat tökéletes fülbevalót, karórát, medált vagy gyűrűt.

Sokak szerint az ékszer túl személyes ajándék, illetve nehéz eltalálni a tökéleteset, aminek biztosan örülni fog a személy, aki kapja. Pedig elegendő csupán néhány szabályt betartania, hogy biztos sikere legyen:

Gondolja végig milyen a bőrtónusa, milyen színű a haja a címzettnek. Meleg, aranyszínű a bőre, szőke a haja és kék a szeme? Akkor egy kevert fém nyaklánc kitűnő választás lehet. Ugyanakkor ha világos, hűvös a bőre és koromfekete a haja, akkor inkább egy feltűnő ezüst fülbevaló lehet a jó választás.

Azután figyelje meg, hogy milyenek a testi adottságai? Mit szeret megmutatni magából? Például, ha nem szereti mutogatni a karját vagy a mellkasát, inkább válasszon egy egyszerűbb fülbevalót. Valamint, ha alacsony, karcsú hölgyről van szó, ne vegyen neki hatalmas nyakéket, mely csak elnyomná.

Ha olyan valakinek készül ajándékozni, akit nagyon jól ismer, akkor biztosan tudja milyen a kedvenc mintája, figurája, színe. Hiszen jó, ha egy olyan személynek, aki nagyon lányos, imádja a rózsaszínt, nem ad fekete kövekkel kirakott karkötőt, azt úgysem viselné valószínűleg soha.

Fontos továbbá figyelembe vennie a megajándékozandó személy életvitelét és szokásait. Gondoljon csak bele, ha valaki rendszeresen sportol vagy fizikai munkát végez, akkor ne válasszon neki olyan ékszert mely esetleg balesetet okozhat. Ugyanígy nem praktikus egy újdonsült anyukának hosszú lelógó fülbevalót ajándékozni, mivel a kisbaba mellett attól félve, hogy ő belekapaszkodik és kitépi, nem viselné.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.