Babát vár és folyton fáj a háta? Van megoldás!

A pocakjában növekvő aprócska emberi lény bizony egyre nagyobb terhet jelent a szervezete számára. Ilyenkor jó néhány kisebb (vagy nagyobb) kellemetlenséggel járhat ez a csodás időszak. Az egyre növekvő stressz mellett észlelhet derék-, hát-, és lábfájást is, melyek az egész napját beárnyékolhatják.
A nagy kérdés ilyen esetben, hogy: mégis mit lehet ezek ellen tenni? Hiszen gyógyszert semmiképp nem alkalmazhat, de még gyógyszeres tapaszt sem!
Nos, a válasz viszonylag egyszerű, hiszen mindenki által ismert dologról van szó, ez pedig a masszázs, pontosabban a kismama masszázs!

A kismama masszázs segít javítani a gerinc tartását, így a test súlypontjaiban enyhül a stressz is. Ahogy a fájdalmat okozó izomgörcsök/csomók feloldódnak, úgy nő az izmok rugalmassága. Továbbá tisztul a nyirokrendszer, és megszűnik a “vizesedés” is.
Ezt a speciális masszázs formát a hagyományos masszázsterápia elemei segítségével végzik, de természetesen úgy, hogy azok a magzatra semmilyen veszélyt ne jelentsenek. A kismama ilyenkor az oldalán kell hogy feküdjön, és tejesen el kell lazulnia, hiszen csak úgy van értelme. A kiírt időponthoz közeledve egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a végtagok masszírozása, míg előtte főleg a hát, a váll, a derék és a nyak területe az, amit rendszeresen átmozgatnak.
Mindezt heti rendszerességgel érdemes végig csinálni, akár heti kétszer is!
Budapesten rengeteg szakember várja az olyan kismamákat, mint Ön! Tehát ne féljen segítséget kérni, hiszen a kilenc hónap hosszú idő ahhoz, hogy azt állandó fájdalmakkal élje meg, ráadásul nagyon egészségtelen is.
Mivel a várandóság során fokozott elővigyázatosságra van szükség, ezért a masszőrnek alaposan nézzen utána, és kérje ki mások véleményét is!

A kismama masszázsnak remek kiegészítője lehet a forradalmi Kinesio Tape terápia. Amennyiben tehát hosszútávú megoldást szeretne a lehető legtermészetesebb módon, akkor kérjen időpontot erre a kezelésre még ma! A tapaszok helyes használata nagy segítség lehet a mindennapokban, hiszen: tehermentesíti a tartóizmokat, enyhíti a fájdalmat, megszünteti a görcsöket. Nagy előnye, hogy a gyógyszeres készítményekkel szemben (amitől ilyenkor minden kismama el van tiltva) a tapaszok semmilyen káros anyagot, vagy gyógyszert nem juttatnak a szervezetébe.