Adidas a szivárvány minden színében

Vegyünk egy énekest, Pharrell Williamst, akinek sikerült körbeénekelnie és táncolnia a fél világot, majd adjunk hozzá egy vezető sportcipő gyártó céget, az Adidast. Az eredmény nem is lehet más, mint egy szuper egyedi cipő kollekció, melyben 50 különböző színű sportcipő kap helyet.

adidas

A hagyományos Superstar már több mint 45 éves múltra tekint vissza. Az eredetileg fehér alapon fekete csíkokkal készült surranó a Pro Model alacsony szárú változataként született meg. A 70-es években egyre nőtt a népszerűsége a full bőr felsőrésze és az orrát beborító különleges gumi miatt. Ezek mellett már csak ráadás volt, hogy nem húzott maga után fekete csíkot a gumitalpa! Az évtized közepére az NBA 75%-a ebben a modellben szaladgált, majd a 80-as évek elejére szép lassan kiszivárgott a Superstar az utcára. Azóta rengeteg különböző limitált Superstar kollekciót dobtak a piacra, a siker pedig egyiknél sem maradt el.

Az igazi Adidas fanatikusnak nem telhet el úgy a 2015-ös nyaruk, hogy ne szereznének be egy pár Supercolort a kedvenc színükben! A magyarországi Adidas forgalmazók többsége már felvette a kínálatába ezt az Originals Superstar szériát, így érdemes minél előbb ellátogatni egy üzletbe, vagy egy webáruházba és beszerezni a legjobbat!

Az Adidas Originals Superstar Supercolor cipők színesek, kialakításuk mégis nagyon minimál. Érdekességük, hogy az átlagos fehér és szürke színvilágtól teljesen elszakadva, a cipők egésze ugyanabban a színárnyalatban pompáznak. Azaz, a lábbelik talpa, oldala, fűzője, nyelve, de ráadásul még az Adidas védjegy – a három sáv a cipő oldalán – is azonos színű. Ezek a cipők egyértelműen unisex darabok, tehát tökéletes választás férfiaknak, nőknek, időseknek, fiataloknak … mindenkinek!
Pharrell szerint az üzenet, amelyet szerettek volna átadni, egyértelmű: Mindenkinek ki kell alakítania a saját, egyéni stílusát ahelyett, hogy másokat utánozna. És ehhez nem is lehetne nagyobb segítség az 50 különböző árnyalatban pompázó Adidas cipő. A Supercolor ugyanis az egyenlőséget ünnepli a sokoldalúságon keresztül, ami a rövid reklámfilmből is hamar kiderül:


Adidas Originals Supercolor reklám Pharrell Williams közreműködésével