Szakadt farmer – menő vagy ciki?

Talán nincs még egy olyan nagysikerű divatmágus, mint a szakadt farmernadrág. Az a megdöbbentő tény ugyanis, hogy ennek a ruhadarabnak a népszerűsége máig töretlen, egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Stílusok jönnek, irányzatok mennek, de egy valami marad, az pedig nem más, mint a szakadt farmernadrág. Nem csoda, hogy szinte minden valamire való üzletben megtalálható a polcokon, méghozzá igen széles választékban. Mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és alakjának megfelelő kedvenc darabot.

A gyárilag előre koptatott farmernadrágokat a legkülönbözőbb színekben és fazonban dobják piacra a divatcégek, még rövid- és kantáros nadrág formájában is megtalálhatóak. Akárhogy is választunk, garantált a siker.

farmer

Vegyük például az ebben a műfajban klasszikusnak számító szakadt nadrág és sokat sejtető bő fehér blúz – köldök fölött megkötve – vagy a férfiak esetében ujjatlan felső kombinációját, nem született még meg az az ember, akin ne állna jól, és festene szívdöglesztően benne. Kortól és nemtől függetlenül mindenki hordhatja, vékonyak vagy teltebbek, nem számít, mert valahogy mindenkinek az előnyös oldalát hangsúlyozza.

farmer2 farmer3

De szeretnék tovább menni, és megnézni a másik örök darabbal, a kockás inggel alkotott lezser és vagány összhatást. A kockás ingek háza táján szintén nagy a választék, az elegánstól a lazáig minden fajta szabás megtálalható, aminek érzéki hatását a koptatott farmernadrág csak tovább bolondítja, nem nyúlhatunk mellé egy ilyen párosítással. Hogy milyen stílust akarunk megjeleníteni, csak rajtunk áll, lehetünk akár elegánsak is, attól függetlenül, hogy a nadrágunk térdénél történetesen hiányzik az anyag.

A hölgyek egy magas sarkú cipővel és blézerrel egészen megdöbbentő eredményt érhetnek el. Van valami őrjítően izgalmas abban, ha két egymástól eltérő irányzatot kapcsolunk össze. Mindez természetesen a férfiakra is igaz, melyik szempár tud ellenállni egy olyan férfi látványának, aki a koptatott farmernadrágot betűrt inggel és zakóval hordja.